Suite Sayings

Met de stempelset 'Suite Sayings' heb je een stempelset in huis die zo'n beetje alle fonts heeft van de thema's uit de Occasions Catalogus. Een leuke aanvulling dus! De tekst die ik vandaag heb gebruikt voor mijn kaart zou bijvoorbeeld weer heel goed passen bij het thema 'Botanical Gardens'. Dat thema heb ik voor mijn kaart deze keer niet gebruikt. Ik heb een vintage kaart gemaakt met de 'Timeless Textures' stempelset uit de Occasions Catalogus en de bundle 'Petite Petals' stempelset met bijbehorende punch uit de jaarcatalogus.


Ik heb voor het maken van deze kaart de kant-en-klare Note Cards gebruikt van 12,7 x 8,9 cm met bijbehorende enveloppen. Ik heb rechtstreeks op de Note Card gestempeld en geen extra lagen gebruikt. De randen van de kaart en de bloemetjes heb ik met een Sponge Dauber en Crumb Cake inkt nog een wat extra verweerde look gegeven.

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


2 opmerkingen

  1. I love what you did with this card! I would love to share this on my blog for 'My Crafty Friends Monday' (a round up of amazing cards from amazing stampers!)! Please let me know if you would prefer that I didn't share it (of course I give you credit and link back to your blog!).
    Inky Hugs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you for your lovely comment Josee! I've sent you a personal message and I would be honoured if you would share my card on your blog! xxx

    BeantwoordenVerwijderen