Timeless Textures Valentijnskaart

Voor mijn gevoel is Kerst net voorbij en Valentijnsdag staat alweer voor de deur. Nu vind ik dat absoluut niet erg, want ik heb de állerliefste man van de hele wereld en daar maak ik graag een mooie kaart voor! En natuurlijk maak ik ook graag kaarten die in het teken van de liefde staan voor mijn blog en YouTube! Ik heb bewust gekozen voor rustige kleuren met een tikkeltje 'shabam', ha ha.


Ik vind het een mooi geheel geworden en een mooie kleurcombinatie. Ik heb bewust gekozen om ook maar één kleur inkt te gebruiken (Sahara Sand).

Afmetingen kaart:

- 'Very Vanilla' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Going Places' DSP Stack: 14,4 x 10,0 cm
- 'Blushing Bride' oplegvel: 11,0 x 6,5 cm
- 'Very Vanilla' oplegvel: 10,5 x 6,0 cm
- 'Sahara Sand' banner: 5,0 x 1,5 cm
- 'Blushing Bride' banner: 4,0 x 1,0 cm
- 'Blushing Bride Glimmer Paper' voor het hart: 5,0 x 5,0 cmGebruikte/benodigde materialen:


Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen