Tutorial houten home decor

Niet lang geleden heb ik een bericht gepost waarin ik een vlinder op een houten schijf heb gestempeld. Dat heb ik nog een keer gedaan, maar deze keer heb ik er een tutorial van gemaakt omdat ik het toch heel erg leuk vind (en misschien dat anderen het ook eens willen proberen natuurlijk). De houten schijven komen van de Action. Vaak hebben ze dergelijke producten maar een bepaalde periode, dus mocht je ook interesse hebben, dan adviseer ik je om niet te lang te wachten om de houten schijven te kopen, anders grijp je waarschijnlijk mis!


Achteraf gezien had ik graag nog bloemetjes op de schijf willen stempelen en dat kan natuurlijk nog, maar dat was leuk geweest als ik dat tijdens de tutorial nog had gedaan. Maar goed, zo moeilijk is dat natuurlijk ook niet. Je zou nog een gaatje in de schijf kunnen boren en hier wat lint doorheen kunnen halen en dan kun je de schijf ophangen. Dat lijk mij ook heel erg leuk, dus ik denk dat ik mijn man nog maar eens lief aan ga kijken. Maar zo kun je dus ook 'out of the box' denken met de stempelsets van Stampin' Up!, behalve alleen het stempelen op papier.


Gebruikte/benodigde materialen (naast de houten schijven van de Action):

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen