Watercolor Wings home decor

Een paar weken geleden zag ik bij de Action verpakkingen liggen met 3 houten schijven erin van ongeveer 8 tot 11 cm. Ik heb ze meegenomen want ze waren niet duur en ik wist dat ik er nog iets leuks mee ging doen. En jawel, mijn voorspelling kwam uit (da's ook moeilijk, ha ha)... Ik had de stempelset 'Watercolor Wings' uit de jaarcatalogus liggen en het leek me erg leuk om deze op een houten schijf te stempelen. Of het ging lukken was natuurlijk de vraag, omdat het natuurlijk geen super vlakke ondergrond is zo'n houten schijf, maar het resultaat is super leuk geworden!
Je krijgt er natuurlijk niet zo'n strakke afdruk mee als op papier, maar dat vind ik juist zo leuk. Toevallig blijft deze schijf ook nog eens staan, precies op de goede plek. Maar je kunt er ook een gaatje in boren en de schijf ophangen met lint. Is dat nu geen leuke home decoratie?! De schijven kosten maar iets van € 1,10 bij de Action en met een leuke stempelset heb je zo iets moois gemaakt voor jezelf of om cadeau te geven! Ik heb de vlinder een finishing touch gegeven met de clear Wink of Stella.

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen