Weekly deals en... ?

Jullie zijn niet anders gewend dan dat er op woensdag een nieuwe week met Weekly Deals begint, dus bij deze...

Built for Free Using: My Stampin Blog


Maar... vandaag heb ik een extra verrassing!

In het teken van de liefde, omdat het binnenkort natuurlijk Valentijnsdag is, krijgt iedereen die bij mij een bestelling plaatst in de gezamenlijke groepsbestelling van 15 februari a.s. een extra korting van 5% bij een besteding tot € 60,00 en vanaf € 60,00 een korting van 7%! Zorg er dan wel voor dat jouw betaling op tijd bij mij binnen is (liefst uiterlijk op 14 februari).

Dus of je nu een kleine of een grote bestelling wil plaatsen, je profiteert altijd! Zie voor meer informatie over de verzendkosten de pagina 'Bestellen/Producten. Aangezien het ook nog eens Sale-A-Bration is, is het nog steeds extra aantrekkelijk om een bestelling te plaatsen, want bij een bestelling van € 60,00 (excl. verzendkosten) mag je een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration catalogus.

Heb je er wel eens aan gedacht om zelf demonstratrice te worden? Ook dan is het nu een goed moment om in te stappen! Want tijdens de Sale-A-Bration periode mag je voor maar liefst € 45,00 aan extra (!) producten uitzoeken voor in je starterskit, die jij helemaal zelf mag samenstellen! Wil je hier meer over weten? Stuur mij gerust een mail (eventueel met jouw telefoonnummer) en ik leg je precies uit hoe alles werkt.

Geen opmerkingen