Flowering Fields mini kaartjes

Sinds ik de Flowering Fields stempelset en bijpassend Wildflower Fields DSP heb, ben ik er helemaal verzot op! Ik zag op YouTube een filmpje van Patty Bennett voorbij komen waar ze kleine kaartjes had gemaakt en ik vond dat zo leuk dat ik hierdoor zelf geïnspireerd werd. Het zijn er vijf geworden...


Ik vind ze super lief en vrolijk geworden! Het inkleuren is heerlijk rustgevend en het zijn leuke kaartjes om tussendoor even aan iemand te versturen. Voor de tekst heb ik de stempelset 'Suite Sayings' gebruikt uit de Occasions Catalogus. En om het af te werken heb ik de 'Wink of Stella' (clear) gebruikt, al zie je het op de foto's niet zo goed en ben ik na het maken van de foto's helemaal los gegaan door nog meer accenten aan te brengen. De bloemen heb ik ingekleurd met de 'Stampin' Write Markers' van de 'In Color 2014-2016' die grotendeels overeenkomen met de kleuren van het DSP. In mijn tutorial van morgen zie je deze kaarten op het einde ook nog eventjes voorbij komen.

Afmetingen kaarten:

- 'In Color 2014-2016' basiskaart: 10,0 x 20,0 cm, scoren @ 10,0 cm
- 'Whisper White' of 'Very Vanilla' oplegvel: 9,5 x 9,5 cm
- 'Wildflower Fields' DSP: diverse afmetingen strookjes en hoekjes
- 'In Color 2014-2016' banners: diverse afmetingen

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen