-->

Workshop

Vanwege de start van de nieuwe catalogus en de Sale-A-Bration periode leek het mij leuk om een workshop te houden om jullie de gelegenheid te geven kennis te maken met de nieuwe producten van Stampin' Up! Het is een algemene workshop, waarbij je met een aantal producten uit de nieuwe catalogus kaartjes en projecten kunt maken. De workshop duurt 2 uur en heeft plaats voor maximaal 6 personen.

Omdat het Sale-A-Bration is, is een workshop nu extra aantrekkelijk! Waarom, zou je zeggen? Wanneer ik een workshop bij een gastvrouw thuis houd en de deelnemers plaatsen een bestelling van bijvoorbeeld totaal € 275, dan mag de gastvrouw voor 10% gratis uitzoeken, dus voor € 27,00. Maar tijdens de Sale-A-Bration periode zou hier een extra bedrag van € 27,00 bijkomen en mag de gastvrouw dus voor € 54,00 uitzoeken! En dat is toch heel mooi meegenomen.


Omdat de workshop bij mij thuis wordt gegeven, worden deze Stampin' Rewards verloot onder de deelnemers wanneer er een bestelling van totaal € 200,00 of meer wordt gedaan.

De volgende data voor de workshop zijn mogelijk:
- donderdag 21 januari van 19.00 - 21.00 uur
- dinsdag 26 januari van 19.00 - 21.00 uur
- woensdag 24 februari van 09.00 - 11.00 uur

Graag aangeven welke dagen je kunt (zodat ik de workshop zo efficiënt mogelijk kan indelen) en dit zo spoedig mogelijk aan mij doorgeven, zodat ik voor voldoende materialen kan zorgen.

De kosten voor deze workshop zijn € 7,50 per persoon, inclusief materialen voor 2 projecten, koffie/thee en wat lekkers.

Ik hoop op een gezellige opkomst natuurlijk, maar ook als je alleen komt maken we er een gezellige workshop van!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd contact met me opnemen.


Geen opmerkingen