'You Can Make It!' Aflevering 1: Flowering Fields

Soms heb je ineens zo'n moment dat je een leuk idee krijgt. Zo'n moment had ik vandaag. Althans, dat vind ik dan zelf, ik hoop dat jullie dat ook vinden, ha ha. Stampin' Up! heeft - op een hele fijne manier - in zowel de Jaarcatalogus, de Occasions Catalogus als de Sale-A-Bration Catalogus om de zoveel pagina's een 'You Can Make It' stukje staan, waarin wordt uitgelegd met welke producten je een afgebeelde kaart kunt maken. Dat bracht mij op het idee om ook de komende weken een kaart uit één van de catalogi uit te lichten en er een 'You Can Make It' tutorial van te maken.

Op de voorkant van de Sale-A-Bration Catalogus stond een kaart die er echt uit sprong voor mijn gevoel en die heb ik nagemaakt. Ik weet niet precies of er nu Stampin' Write Markers of Aqua Painters of misschien wel Blender Pens zijn gebruikt, maar ik heb gekozen voor Aqua Painters, nadat ik de tekst en de bloemen eerst met wit embossingpoeder heb geëmbossed. Omdat ik gebruik heb gemaakt van 'gewoon' Crumb Cake Cardstock en geen Watercolor Paper, wat eigenlijk wel gebruikelijk is wanneer je deze techniek gebruikt, heb ik het penseel redelijk droog gehouden. Het resultaat is echt mooi geworden en het papier is ook niet doorgedrukt met inkt, dus ik ben erg blij verrast!


Ik vond het erg leuk om op deze manier een tutorial te maken, dus ik ga hier nog een paar weken mee door! Ik hoop dat jullie er net zo over denken.

Afmetingen kaart:

- 'Crumb Cake' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm


Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen