-->

14 februari: Valentijnsdag!

Morgen is het weer zover, de dag van de liefde! Natuurlijk heb ik voor mijn lieve man (de liefste man van de wereld) allang een mooie kaart gemaakt en die hebben jullie vast wel voorbij zien komen op mijn blog, Pinterest of Instagram, maar voor de kinderen wilde ik ook iets leuks maken. Want ik vind dat Valentijnsdag niet alleen voor geliefden hoeft te zijn, maar dat het ook een dag mag zijn waarop je aan bijvoorbeeld je kinderen eens extra mag laten zien hoeveel je van ze houdt. In ieder geval, ik grijp die kans aan, want ik weet hoe leuk ze dat vinden! En ik weet ook hoe lekker ze Jelly Beans vinden, dus is de gouden combinatie vlug gemaakt...

Ik heb een 'matchbox' voor ze gemaakt. Het template is heel eenvoudig: een strook van 22,0 x 7,0 cm en dat heb ik gescored op mijn Stampin' Trimmer op de lange zijde op 2,0 cm. Daarna heb ik het papier 180 graden gedraaid en gescored op 12,0 en 12,5 cm. Het flapje van 2,0 cm heb ik omgevouwen en met twee kleine nietjes aan de onderzijde vastgezet, zodat de grote flap er gemakkelijk onder gestoken kan worden, zoals bij een matchbox.

Hierna heb ik de doosjes verder aangekleed met designer series paper, hartjes en de namen van de kinderen en natuurlijk wat embellishments én ik heb natuurlijk wat bling bling toegevoegd met de 'Wink of Stella'. De namen heb ik gestempeld met de 'Alphabet Rotary Stamp', ideaal voor dit soort projecten! En wat ik er juist zo leuk aan vindt is dat de letters een ietsiepietsie scheef staan. De uitdeelzakjes Jelly Beans passen er perfect in. Ik denk dat de kinderen blij verrast zullen zijn morgen!

Iedereen alvast een hele fijne Valentijnsdag!

Afmetingen doosje:

- 'Subtles' basiskleur: 22,0 x 7,0 cm, scoren @ 2,0 - (180 graden draaien) - 12,0 - 12,5 cm
- 'It's My Party' en 'Cherry on Top' DSP: 9,0 x 6,5 cm + 1,5 x 6,5 cm
- 'Subtles' strookje: 7,0 x 1,0 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


2 opmerkingen

  1. Super leuk idee! Wij zijn niet thuis dit weekend, dus ik kan deze helaas voor Valentijn niet erbij knutselen. Ik ga ze zeker een keertje maken om een speciale lunchbox snack extra feestelijk in te pakken! Bedankt voor dit leuke idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Alexandra! Ze zijn lekker snel en makkelijk te maken, de kinderen vonden het erg leuk want die hadden niks verwacht voor Valentijnsdag!

    BeantwoordenVerwijderen