Dan plaats je een nieuw bericht en...

Vanochtend in alle vroegte heb ik een nieuwe tutorial geplaatst met natuurlijk een bijpassende blogpost, inclusief - zoals jullie van mij gewend zijn - een lijst met alle materialen die ik heb gebruikt. Hiervoor gebruik ik een heel fijn programma dat zelfs de prijzen aanpast wanneer bepaalde producten in de aanbieding zijn (ook van oudere berichten, zolang als de producten in de collectie zijn). Maar nu is er blijkbaar een fout geslopen ófwel in het programma ófwel in mijn blog, maar de lijst met gebruikte producten stond nu bij álle blogposts die ik heb geplaatst. En dat zijn er héél veel... Die zal ik allemaal handmatig moeten aanpassen en dat kan ik, zeker gezien mijn gezondheidsproblemen, niet op korte termijn. Ik zal de nieuwste blogberichten uiteraard het eerst aanpassen en zo terugwerken naar de oudste berichten, zodat uiteindelijk alles weer netjes klopt. Tsja, zo blijft een mens wel bezig, ha ha.Mochten jullie in de tussentijd vragen hebben over materialen die zijn gebruikt, dan schroom niet om contact met mij op te nemen!

Geen opmerkingen