Introductie 'Party Wishes' project en mystery guest!

De komende anderhalve week, tot en met zaterdag 27 februari, ga ik me bezighouden met een ontzettend leuk project, met daarin in de hoofdrol de ´Party Wishes´ bundle en de ´It´s My Party´ Designer Series Paper Stack.


Maar... dit project ga ik niet alleen doen, ik ga dit samen doen met een zeer getalenteerde Stampin´ Up! vriendin, van wie ik de identiteit nog even geheim zal houden... Gedurende deze anderhalve week CASE (copy and share) ik nog één project om zo ook mijn 'You can make it!' serie af te ronden.Ik heb er ontzettend veel zin in om met de producten van Stampin' Up! aan de slag te gaan. Een greep uit het 'It's My Party' thema zie je hieronder. Mocht je hier vragen over hebben, dan stel ze gerust!


Planner Party Wishes:

- vrijdag 19-02-2016: laatste aflevering 'You can make it!' in 'Party Wishes' thema
- dinsdag 23-02-2016: project met tutorial + sneak peek op het blog van mijn mystery guest!
- donderdag 25-02-2016: extra project met tutorial
- vrijdag 26-02-2016: project met tutorial
- zaterdag 27-02-2016: gast post van mijn mystery guest op mijn blog

Zoals jullie zien, er staan lekker veel leuke en extra projecten en ook veel gezelligheid op het programma!

Veel plezier de komende anderhalve week met het 'Party Wishes' project!

Knutselgroetjes van Sacha en ?


Geen opmerkingen