´Just for You´: babywipe-techniek

Ik had het zelf nog nooit gedaan, maar had het een enkele keer op YouTube voorbij zien komen: de babywipe-techniek (of op zijn Hollands: de babydoekjes-techniek, dan doe mij maar de Engelse versie, ha ha). Tsja, en dan nog op zoek naar een geschikte stempel, maar die had ik ook snel gevonden, namelijk de Sale-A-Bration stempelset 'Botanicals for You'. Een mooie grote tekst die zich uitstekend voor deze techniek leent. Ik heb een placemat gebruikt om het doorlekken van de inkt tegen te gaan (en dat was maar goed ook) en ik heb twee babydoekjes dubbelgevouwen en met druppels inkt uit de 'Ink Refills' besprenkeld. Ik heb gekozen voor de 'Subtles'. Niet alleen omdat dat mijn favoriete kleuren zijn, maar ook... omdat ik nog geen andere kleur 'Ink Refills' heb, lol... Het resultaat is natuurlijk altijd een verrassing, maar dit is het geworden!


Ik heb meerdere afdrukken kunnen maken en ze zien er allemaal anders uit, zeker als je de doekjes af en toe met nog een druppeltje inkt besprenkelt. Ik vind het erg leuk geworden, een keer iets heel anders dan wat ik normaal gesproken doe en zeker voor herhaling vatbaar! Met de rommel van de inkt viel het ook heel erg mee.

De kleuren van de 'Ink Refills' die ik heb gebruikt en ook van het papier zijn: Calypso Coral, Marina Mist, Pink Pirouette, Pool Party en So Saffron.

Afmetingen kaart:

- 'Calypso Coral' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Botanicals for You' DSP strookje: 2 x 14,9 x 2,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,9 x 7,5 cm
- 'Botanical Gardens Designer Vellum Stack' banner: 6,5 x 2,5 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen