Mijlpaal: 100 abonnees op YouTube!

Toen ik in september mijn eerste YouTube video maakte had ik een duidelijk doel voor ogen, maar wist ik dat het niet gemakkelijk ging worden. Er zijn natuurlijk al zoveel getalenteerde vrouwen die ook nog eens het voordeel hebben dat ze Engels praten en op die manier heel veel mensen kunnen bereiken. En dan kom ik... op zijn Brabants gezegd 'een simpel vrouwke uit Helmond' met tutorials mét ook nog eens commentaar van onze lieftallige papegaaien op de achtergrond. Want tja... die laten zich natuurlijk niet zeggen wat ze moeten doen, al probeer ik ze wel te paaien met allerlei lekkers om ze maar zo lang mogelijk stil te houden. De laatste tijd is het aantal abonnees op mijn YouTube kanaal langzaam maar gestaag aan het groeien en heb ik dan toch mijn eerste echte mijlpaal bereikt, namelijk 100 abonnees! En daar ben ik best een beetje trots op! Als je het vergelijkt met de doorsnee YouTuber in Amerika is het natuurlijk niet veel, maar voor een 'Dutchie' is het best een behoorlijke prestatie.Afgelopen week heb ik uit Amerika ook nog eens een ontzettend lief berichtje mogen ontvangen van een Nederlandse vrouw die daar al heel lang woont, dat ze mijn kaarten erg mooi vindt en dat ik dus ook buiten Nederland fans heb en van zo'n berichtje groei je bijna letterlijk. Daar doe je het gewoon voor. Dat er mensen zijn die met plezier naar mijn video's en blogberichten kijken en inspiratie halen uit de projecten die ik maak.

Dus lieve mensen, heel erg bedankt! Ik waardeer het enorm en het motiveert me alleen nog maar meer om mooie projecten en tutorials (met af en toe de nodige bloopers) te blijven maken. En te streven naar meer abonnees natuurlijk, want ik wil minimaal naar de 500 abonnees. Ik hoop met heel mijn hart dat ik nog lang demonstratrice mag blijven! Zoals een aantal van jullie weten heb ik de nodige gezondheidsproblemen en (buiten mijn super gezin natuurlijk) is dit hetgeen wat mij een doel geeft in het dagelijks leven...

Liefs! xxx

7 opmerkingen

 1. Sacha that's BRILLIANT !!!!!! I'm so very pleased for you my friend, you've done so well and worked so hard - fabulous acheivement xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you my lovely friend! You've given me some very good tips, so I'm very grateful for that! xxx

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd!!! Wat goed zeg! Ik ga natuurlijk meteen even naar YouTube om abonnee te worden van jou video's, want die zijn geweldig. Ga zo door. Op naar de 500!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! Wat goed zeg! Ik ga zo meteen even naar YouTube om abonnee te worden van jou video's, want je projecten zijn altijd super leuk. Op naar de 500! Ga zo door!!!

  BeantwoordenVerwijderen