Mijn creativiteit in een nieuw jasje!

De afgelopen anderhalve week die ik samen met Lea Denton heb gewerkt (nou ja, noem het maar 'werken') aan het 'It's My Party/Party Wishes' thema hebben mij aan het denken gezet. Ik vind het enorm leuk om wat extra aandacht te geven aan één bepaald thema of één bepaalde stempelset en dat wil ik graag zo voortzetten.

Vanaf komende maandag ga ik dan ook een rubriek starten waarbij ik een week lang al mijn creativiteit besteed aan één thema, stempelset of product, zowel op mijn blog als op YouTube. Zo kunnen jullie beter kennismaken met de mooie producten van Stampin´ Up! en een beter beeld krijgen van wat er allemaal mogelijk is, buiten dat het gewoon ontzettend leuk is! Voor de rest blijft alles gewoon hetzelfde en zal ik tussendoor ook wel eens handige tips plaatsen of gewoon, een leuke creatie die ik wil delen.

Stukje bij beetje probeer ik mijn weg te vinden tussen alle bestaande YouTubers en bloggers, maar wat ik vooral belangrijk vind is dat ik dichtbij mezelf blijf. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als ik!


Ik zou het leuk vinden wanneer jullie meedoen aan de poll en stemmen voor de leukste naam voor mijn rubriek. De naam met de meeste stemmen zal ik gaan gebruiken! De poll kun je vinden in de rechterbalk, stemmen kan tot en met 28 februari a.s.

Lieve groetjes,

Geen opmerkingen