Party Wishes fun fold kaart

In het kader van de Party Wishes serie, heb ik voor vandaag een extra kaart gemaakt, namelijk een gezellige fun fold kaart. Voor de 'Basic Black' basiskaart heb ik een Crealies mal gebruikt (nr. 12), maar op internet zijn er ook templates voor te vinden om deze zelf te maken. Natuurlijk heb ik gebruik gemaakt van het 'It's My Party' DSP en zo krijgt de kaart een vrolijke en feestelijke uitstraling.


Jammer genoeg komt de kaart op de foto niet helemaal goed over qua belichting, maar ik hoop dat jullie toch een goed genoeg beeld krijgen van mijn creatie! Ik had heel graag de 'Baker's Twine' gebruikt met Mint Macaron/Basic Black of Melon Mambo/Basic Black, maar helaas is mijn bestelling later binnen dan gepland en heb ik een andere kleur Baker's Twine moeten gebruiken.  Het woordje 'cake' en het bovenste deel van de cupcake heb ik nog een finishing touch gegeven met de 'Wink of Stella' (clear).

Mocht je nog vragen hebben over dit project, dan laat het mij gerust weten!

Product List

4 opmerkingen