Party Wishes & laatste aflevering 'You can make it'!

In het kader van de Party Wishes serie die ik doe, samen met mijn ´Mystery Guest´, staat er vandaag weer een leuk project op het programma.

Mijn laatste 'You can make it!' project valt een beetje samen met onze 'Party Wishes' serie en vandaag CASE ik mijn laatste kaart, die op pagina 5 van de Occasions Catalogus staat. Het is een hele leuke kaart om te maken. Ik heb nog niet zoveel met Washi Tape gewerkt, maar als je er eenmaal aan begint... dan ben je 'hooked'! Washi Tape is zó leuk om mee te werken en ook zo veelzijdig, dat is gewoon een must have, daar ben ik nu wel achter!


Ik had niet alle producten die in het voorbeeld werden gebruikt, maar het is dan juist weer een uitdaging om naar een leuk alternatief te zoeken en ik denk dat ik daar wel in geslaagd ben. Uiteindelijk gaat het erom dat je dezelfde sfeer naar voren kunt brengen.

Komende dinsdag heb ik weer een heel leuk project én ga ik eindelijk bekend maken wie nu toch die mystery guest is! Dus hou mijn blog in de gaten...

Afmetingen kaart:

- 'Whisper White' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- 'It's My Party' DSP strookje: 14,9 x 1,25 cm

Tutorial:Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen