Party Wishes Note Cards: SUper snel & SUper leuk!

Een kaart hoeft niet altijd ingewikkeld in elkaar te zitten of heel veel tijd te kosten. Een snelle kaart kan namelijk ook indruk maken! In mijn tutorial van vandaag heb ik dat proberen over te brengen, al is dat niet gemakkelijk als je niks hebt voorbereid, ha ha. Maar zo ben ik dan weer, dan krijg ik iets in mijn hoofd en dan wil ik dat meteen laten zien. Dit is het resultaat van mijn spontane uitbarsting...


Ik heb gebruik gemaakt van (zoals mijn titel natuurlijk al verraadt) de Note Cards van Stampin' Up! en diverse kleuren inkt, waaronder de 'Subtles', 'Melon Mambo', 'Mint Macaron', en 'Hello Honey'. Het zou daarom een beetje een rommeltje worden om alle materialen in een lijst weer te geven, zoals jullie van mij gewend zijn. Ik zal  dan ook alleen de voornaamste weergeven.

En verder zou ik zeggen: kijk gewoon gezellig naar mijn tutorial! Wil je nog meer inspiratie opdoen, neem dan ook eens een kijkje op het blog van Lea Denton (The Crafty Spark), met wie ik de afgelopen twee weken deze geweldig leuke serie rondom het 'Party Wishes/It's My Party' thema heb gedaan.

Afmetingen kaarten (measurements cards): 

- Stampin' Up! Note Cards

Tutorial:


Veel kijk- en stempelplezier!Product List

Geen opmerkingen