Party Wishes cadeautasje

De afgelopen week ben ik natuurlijk al lekker bezig geweest met het Party Wishes thema en dat blijf ik doen tot en met zaterdag 27 februari a.s. Deze serie doe ik samen met een zeer getalenteerde vriendin van mij, van wie ik vandaag eindelijk de naam bekend ga maken!

Wanneer je net als ik een Stampin' Up! demonstratrice bent, kom je in contact (tenminste, als je dat leuk vindt!) met veel mensen over de hele wereld en zo ben ik ook in contact gekomen met Lea Denton, ofwel The Crafty Spark in Engeland. Zij stelde mij voor om samen deze Party Wishes serie te gaan doen en ik hoefde daar echt niet over na te denken, want ik ben een groot fan van haar en onze dochter Nadia (8 jr.) ook. Zodra er een nieuwe tutorial van Lea op YouTube staat wil Nadia deze ook kijken. En dat is niet zo gek, als je ziet wat voor een prachtige projecten zij maakt! Je kunt een kijkje nemen op haar website: www.thecraftyspark.co.uk. Zij heeft ook een geweldig YouTube kanaal, waar zij met haar tutorials laat zien hoe je prachtige projecten kunt maken, maar waar je - omdat ze altijd gewoon zichzelf is - op zijn tijd ook lekker kunt lachen.

Wat ik heb gemerkt gedurende de afgelopen week dat ik projecten heb gemaakt met alle coördinerende producten van het thema, is de veelzijdigheid van deze producten en dat zie je ook terug op de website van Lea. Wanneer je de bundle 'Party Wishes' stempelset + 'Party' Punch Pack hebt, het 'It's My Party' DSP en wat embellishments, dan kun je eindeloos variëren en combineren en ziet geen enkele kaart of project er hetzelfde uit. Wanneer je dus óf in wil stappen als demonstratrice óf gewoon lekker voor de hobby kaarten maakt, zou ik je dan ook echt adviseren om van bijvoorbeeld dit thema de coördinerende producten aan te schaffen. Hiermee kun je lekker lang vooruit om prachtige verjaardagskaarten te maken. Want eerlijk is eerlijk, verjaarsdagskaarten worden toch het allermeeste verstuurd. Dat is even een stukje goedbedoeld advies van mij, want toen ik instapte als demonstratrice vond ik het ontzettend moeilijk om te kiezen uit al dat moois.

Na mijn lange intro, over naar mijn project van vandaag! Ik heb gekozen voor een tasje, wat ik heb gemaakt met de 'Gift Bag Punch Board' en verder heb aangekleed met een rozet, lint en een tweetal banners. In de tutorial kun je zien hoe ik dit project heb gemaakt.


Afmetingen gebruikte papier NL:

- 'It's My Party' DSP tasje: 25,4 x 25,4 cm (voor de rand, score @ 3,0 cm)
- 'It's My Party' DSP rozet: 3,0 x 30,5 cm (score @ elke cm)
- 'It's My Party' DSP grote banner: 5,0 x 10,0 cm
- 'It's My Party' DSP kleine banner: 2,0 x 9,0 cm
- 'Melon Mambo' scallop: 1 3/4" Scallop Circle Punch
- 'Whisper White' circle: 1 1/2" Circle Punch (2 x)

Measurements paper ENG:

- 'It's My Party' DSP bag: 10" x 10" (for the border, score @ 1 1/4")
- 'It's My Party' DSP rosette: 1 1/4" x 12" (score @ every 3/8")
- 'It's My Party' DSP big banner: 2" x 4"
- 'It's My Party' DSP small banner: 3/4" x 3 1/2"
- 'Melon Mambo' scallop: 1 3/4" Scallop Circle Punch
- 'Whisper White' circle: 1 1/2" Circle Punch (2 x)

Although I really try to figure out the correct sizes, it's always possible that I will make a small mistake. Please forgive me if I do so!

Tutorial:Product List

Geen opmerkingen