-->

Party Wishes Tri Fold kaart

Vandaag heb ik een speciale blogpost, ik mag namelijk schrijven op het blog van Lea Denton, wat voor mij een grote eer en een groot plezier is! Lea en ik hebben elkaar via Stampin' Up! leren kennen en ik ben - net als onze dochter Nadia - een groot fan van haar. Niet alleen maakt zij prachtige projecten, zij heeft ook nog eens een sprankelende persoonlijkheid die vele mensen aanspreekt en doet lachen. Het is jammer dat zij in Engeland woont en ik in Nederland, maar dankzij Stampin' Up! en het internet hebben wij inmiddels een mooie vriendschap opgebouwd.

Toen Lea mij vroeg om op haar blog te schrijven hoefde ik er geen seconde over na te denken en heb ik dan ook gekozen voor een speciaal project, een tri fold kaart. De kaart lijkt moeilijker te maken dan het is, maar dat valt reuze mee! Met de kleurige producten van het 'Party Wishes' thema is het letterlijk een feest om deze kaart te maken. In mijn tutorial leg ik stap voor stap uit hoe alles in zijn werk gaat. Zoals jullie in de tutorial kunnen zien, had ik nogal wat problemen met de maten in inches, maar dat heb ik na de opname nog eens rustig uitgezocht (met een beetje hulp van Lea) en ik hoop dat de maten nu allemaal kloppen.

De tutorial (en deze blogpost) zijn wat langer dan jullie van mij gewend zijn, maar het is dan ook een speciale blogpost! Ik wens jullie veel kijkplezier met de tutorial en met het maken van de tri fold kaart!

Lieve groetjes,
Sacha xxx

Today I've got a special blogpost, because I get to write on Lea Denton's blog, which is a great honour for me and a great pleasure! Lea and I met through Stampin' Up! and I am - just like our daughter Nadia - a big fan of her. Not only does she make beautiful projects, she also got a sparkling personality which appeals to many people en makes them laugh. It's a shame that she lives in England and I live in Holland, but thanks to Stampin' Up! and the internet we have built a beautiful friendship now.

When she asked me to write on her blog, I didn't have to think twice about it and I chose a special project, a tri fold card. It might seem difficult to make this card, but it is not so bad! With the colorful products of the Party Wishes Suite it's literally a feast to make this card. In my tutorial I will explain step by step how everything is done. As you will see in the video I had some issues with the measurements in inches, but after shooting my video I looked into that (with a little help from Lea) and I hope the measurements are correct now.

The tutorial (and this blogpost) are a littlebit longer then I would normally do, but it is a special blogpost! I wish you much fun watching the tutorial and making the tri fold card!

Dear greetings,
Sacha xxx


Afmetingen kaart NL:

- 'Basic Black' basiskaart: 9,0 x 27,0 cm, scoren @ 9,0 - 18,0 cm
- 'It's My Party' DSP: 8,5 x 8,5 cm (2x)
- 'Melon Mambo' oplegvellen: 8,5 x 8,5 cm + 8,0 x 8,0 cm
- 'Whisper White' oplegvellen: 8,0 x 8,0 cm + 7,5 x 7,5 cm

Measurements card ENG:
- 'Basic Black' card base: 3 1/2" x 10 1/2", score @ 3 1/2" - 7"
- 'It's My Party' DSP: 3 1/4" x 3 1/4"
- 'Melon Mambo mat: 3 1/4" x 3 1/4" + 3" + 3"
- 'Whisper White' mat: 3" x 3" + 2 3/4" x 2 3/4"

Although I really try to figure out the correct sizes, it's always possible that I will make a small mistake. Please forgive me if I do so!

Tutorial:

Product List

2 opmerkingen

  1. WOW! Absolutely stunning! I'll have to try this! Thanks, Sacha and Lea!
    Wat een mooie kaart weer! Die ga ik zeker maken! Bedankt, Sacha en Lea!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Alexandra! Deze kaart is ook ontzettend leuk om te maken en helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Groetjes! X

    BeantwoordenVerwijderen