Speciale kaart voor onze lieve dochter!

Voor de broer- en zussengroep waar onze dochter Nadia voor een aantal weken naartoe gaat, hadden wij als ouders de opdracht gekregen om een brief of kaart te maken met daarin een mooie tekst voor haar. Nou, dan ben je bij mij natuurlijk precies aan het goede adres! Ik heb de kaart niet te ingewikkeld gemaakt, maar er moest natuurlijk wel een duidelijke boodschap worden meegegeven. Ook wilde ik de kaart niet in een doodgewone enveloppe, maar heb ik gebruik gemaakt van de 'Mini Treat Bag' en heb ik deze mooi versierd, ook weer niet te druk.
Missie: geslaagd! Ondanks dat ze helaas ziek was en op de dag zelf niet naar de broers- en zussengroep kon gaan, heeft ze haar kaart wel gehad en ze vond deze ontzettend mooi.

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


4 opmerkingen

  1. Hoi Sacha, Bedankt voor al je leuke kaarten en inspiratie! Ik woon al heel lang niet meer in Nederland, maar vind t super leuk om op jou site te kijken waar ik terecht gekomen ben via youtube. Ik wilde gewoon even een berichtje sturen om te laten weten dat je ook fans hebt buiten Nederland! Gezellig om ook eens Nederlands te horen als ik op zoek ben naar nieuwe ideeen! Je kaarten vind ik echt heel mooi en zo vrolijk en 't liefste maak ik ze precies zo na als jij ze gemaakt hebt: helemaal geweldig! Ik heb hier in Amerika een fantastische demonstratrice, met ook zoveel talent, waarbij ik bestel, maar ik wilde even laten weten hoeveel ik geniet van je videos en fotos en dat ik helemaal blij word als je weer een nieuwe kaart op je site hebt staan. Wat een talent heb jij! Ga zo door! Ik wens je heel veel succes als demonstratrice en vind t leuk om te weten dat stampinup hun markt nu ook in Nederland en Europa uit aan t breiden is. Groetjes van Alexandra uit California :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Alexandra, wat word ik vrolijk van jouw berichtje! Héél erg bedankt voor jouw lieve en inspirerende woorden en jouw mooie complimenten! Daar doe ik het allemaal voor! Mijn dag kan niet meer stuk... ; - ) Heel veel groetjes van Sacha X

    BeantwoordenVerwijderen