Suite Sayings mannenkaart

Mannenkaarten zijn niet de gemakkelijkste kaarten om te maken, dat weet iedere creatieveling. Gelukkig worden er tegenwoordig wel steeds meer producten op de markt gebracht om het ons iets gemakkelijker te maken. Ik heb vandaag een speciale kaart gemaakt voor een hele lieve en bijzondere man, namelijk mijn man! Hij is mijn rots in de branding, door alle zware tijden die we samen hebben doorgemaakt. En nu gaan we weer een groot avontuur tegemoet, want hij gaat zijn eigen autoservice beginnen! Ik ben nu al ontzettend trots op hem en ik heb er alle vertrouwen in dat hij er een groot succes van zal maken en daarom heb ik voor hem een simpele, maar stoere mannenkaart gemaakt.


Ik heb de randen van de kaart en de oplegvellen een vintage look gegeven met een 'Sponge Dauber' en de kleur 'Lost Lagoon'. Ook heb ik alle randen gerafeld met mijn schaar.

Afmetingen kaart:

- 'Lost Lagoon' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Going Places' DSP Stack: 14,4 x 10,0 cm
- 'Going Places' DSP Stack: 12,4 x 8,0 cm
- 'Going Places' cirkel: 2-1/2" Circle Punch
- 'Very Vanilla' cirkel: 2" Circle Punch
- ' Very Vanilla' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Product List

Geen opmerkingen