Tip Top Tips

Tsja, hoe geef je het beestje een naam?! Mijn nieuwe rubriek heet dus 'Tip Top Tips'.

Tip nummer 1 van vandaag... Soms zie je iets voorbij komen op het internet en ben je daar zó blij mee dat je het wel móet doorgeven. Wanneer ik zelf last had van een te nat stempelkussen wist ik me daar niet zoveel raad mee en kreeg ik eigenlijk niet de gouden tip. Ik kon het teveel wel weghalen met wat keukenrol en dat werkte ook wel, maar ik vond het hartstikke zonde omdat ik eigenlijk gewoon goede inkt aan het weggooien was. Totdat ik een video op YouTube voorbij zag komen van een Duitse vrouw (haar naam ben ik helaas vergeten, want ik kan die vrouw wel zoenen!) die eindelijk met die zo gewenste gouden tip kwam! Het is eigenlijk heel simpel: met een oude bankpas druk je het teveel aan inkt terug het inktkussen in waardoor je een prachtige stempelafdruk krijgt én je gooit geen inkt meer weg. Probleem opgelost!

Tip nummer 2 is al net zo fijn. Soms heb je het mesje van je trimmer nog niet eens zo lang geleden verwisseld en dan is het papier alweer wat rafelig. Om toch langer gebruik te kunnen maken van je mesje kun je simpelweg met de 'Adhesive Remover' langs de rand van het papier afgaan om zo de rafelige randjes weg te werken. Heel simpel en heel effectief.

In mijn video kun je alles nog eens op je gemak bekijken.2 opmerkingen

  1. Allebei super handige tips! En wat een goed idee om in t Engels te ondertitelen voor niet Nederlands talige kijkers! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Alexandra! Ik zag alleen te laat wat spelfouten staan, maar ja, ik denk dat de boodschap toch wel overkomt... ; - )

      Verwijderen