Tweede helft van Sale-A-Bration!

Vandaag is de tweede helft van de Sale-A-Bration ingegaan, die tot 31 maart a.s. zal duren. Tijdens deze periode mag je bij elke besteding van € 60,00 (exclusief verzendkosten) - of het nu uit de jaarcatalogus of uit de lente-/zomercatalogus is - een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration catalogus. Bij een besteding van € 120,00 mag je dus 2 producten uitzoeken, bij een besteding van € 180,00 mag je 3 producten uitzoeken etc.

Met ingang van vandaag zijn drie van de zogenaamde 'limited items' van de eerste periode vervangen door drie nieuwe items!


De stempelsets 'Hello' en 'Sky is the Limit' en het 'Perfectly Artistic' DSP zijn vervangen door de stempelsets 'Pedal Pusher' en 'Party Pants' en de 'Metallic Glitter Tape'. Ik ben vooral heel erg blij met de stempelset 'Pedal Pusher', want is dat nu niet typisch iets Hollands?! Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

Ik wens iedereen veel plezier met deze tweede ronde van de Sale-A-Bration! De aanvulling op de catalogus kun je vinden onder de eerste uitgave van de Sale-A-Bration catalogus in de rechterbalk op de startpagina. Mochten er nog vragen zijn, laat het mij gerust weten!

Geen opmerkingen