Valentijnskaart 'special'

Of ik het nu een 'fun fold' Valentijnskaart kan noemen of niet, dat is de vraag. Daarom noem ik het maar een Valentijnskaart 'special'. Want speciaal dat is hij zeker! Ik ben vanuit het niets begonnen. Met een blanco stuk 'Soft Sky' basiskaart en van daar uit ben ik gaan brainstormen, want ik wilde er iets bijzonders van maken qua uiterlijk van de kaart. En dan bedoel ik niet zozeer het stempelen, maar meer het ontwerp van de kaartbasis zelf. En zo is stukje bij beetje mijn kaart tot stand gekomen. Ik ben erg tevreden met het resultaat. De finishing touch heb ik gemaakt met de Wink of Stella (clear) door de hartjes, de vaas en de bloemsteeltjes een mooie glitter te geven.

 voorkant van de kaart

 binnenzijde van de kaart met ook een lief hartje

close up met de Wink of Stella glitter (clear)

Afmetingen kaart:

- 'Soft Sky' basiskaart: 14,9 x 15,5 cm, scoren @ 10,5 cm (dan hou je aan de voorzijde een flap over van 5,25 cm)
- 'Perfectly Artistic' DSP voorzijde: 14,4 x 4,2 cm
- 'Perfectly Artistic' DSP binnenzijde: 14,4 x 10,0 cm
- 'Watermelon Wonder' strook onderzijde kaart: 14,9 x 3,0 cm
- 'Watermelon Wonder' ruitje: 5,1 x 5,1 cm
- 'Whisper White' ruitje: 4,8 x 4,8 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen