-->

Watercolor Wings (dubbel embossing)

Nu de Occasions Catalogus al even uit is met alle geweldige producten, moeten we zeker ook niet de jaarcatalogus vergeten! Daarom heb ik vandaag een sjieke kaart gemaakt met de bundle ´Watercolor Wings´ en de stempelset ´Awesomely Artistic´. De vlinder wilde ik eerst driedubbel embossen, maar dan moet je wel een heel vaste hand hebben, want ik glibberde alle kanten op met mijn stempel toen ik voor de tweede keer wilde embossen. Bij poging twee heb ik de meest dichte stempel met de 'Whisper White Pigment Ink' gestempeld. De andere twee stappen van de vlinder kon ik toen wel embossen met goud en zilver.


De spetters komen van de stempelset 'Awesomely Artistic' en zijn met zilver geëmbossed. De tekst 'Friend' met de varens komen ook van deze stempelset en zijn met zwart geëmbossed. Het was een behoorlijk bewerkelijke kaart, maar het resultaat is er dan ook naar.

Wist je al dat ik ook een YouTube kanaal heb? Ik plaats elke week op dinsdag en vrijdag een tutorial en ben momenteel hard op weg naar de 100 abonnees. Natuurlijk zou ik het erg leuk vinden als je mij niet alleen volgt op mijn blog, maar ook op YouTube (of op één van de andere social media in de rechterbalk). Je kunt je heel gemakkelijk abonneren door op de 'abonneren' knop te klikken. Mijn doel is om toch minimaal 500 abonnees te halen!

Afmetingen kaart:

- 'Basic Black' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Gold Foil Sheet' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Basic Black' oplegvel: 13,9 x 9,5 cm

Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen