'You can make it!' Aflevering 4: Going Global Mini Treat Bag

Deze keer alweer de vierde ronde van mijn 'You can make it!' serie. Hierna zal ik nog één keer een aflevering doen en dan vind ik het mooi geweest. Ik heb gekozen voor het 'Going Places' thema op pagina 39 van de Occasions Catalogus en wel voor de Mini Treat Bag. Lekker stoer en mannelijk en erg leuk om te maken.

Aan het begin van mijn tutorial heb ik mijn buitenlandse abonnees gevraagd wat ik kan doen om mijn tutorials leuker voor ze te maken, want ik heb gemerkt dat ik erg 'gevangen' zit tussen twee talen. Ik zal mijn tutorials gewoon in het Nederlands blijven doen, maar wellicht zijn er kleine aanpassingen die ik kan doen om het wat beter volgbaar en ook leuker te maken. Ik zal voortaan proberen om ook mijn projecten in inches te vermelden, al is dat soms niet al te makkelijk, zeker als het gaat om 3/8 inch en ga zo maar door... Maar ik ga mijn best doen!

Terug naar mijn project van vandaag. De Mini Treat Bag! Deze was ook leuk geweest voor Valentijnsdag, maar je kunt je man (of stoere vrouw, wie zal het zeggen?!) natuurlijk niet vaak genoeg laten weten hoeveel je van hem houdt!


Afmetingen labels NL:

- grote label: 7,6 x 11,5 cm
- kleine label: 5,0 x 9,0 cm

Measurements labels ENG:

- big label: 3" x 4 1/2"
- small label: 2" x 3 1/2"

Tutorial:Gebruikte/benodigde materialen:

Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen