In de Spotlight: 'Easter Lamb' #2 geboortekaartje

Dat je met de stempelset 'Easter Lamb' niet alleen voor Pasen kaartjes hoeft te maken had ik de vorige keer al een beetje verraden. Dus vandaag heb ik een geboortekaartje gemaakt. Mijn voorbeeldkaart voor de tutorial was voor een jongen, tijdens mijn tutorial heb ik een kaart gemaakt voor een meisje. Ik heb deze iets anders gemaakt en ik vind ze allebei erg leuk.De wolken van de jongenskaart heb ik met een wat donkerdere kleur (Pool Party) gemaakt dan de wolken van de meisjeskaart (Soft Sky). Het is net wat ieders voorkeur is natuurlijk, maar ik vind de lichtere wolken mooier. De 'expert' beoordeling van onze dochter Nadia (8 jr.) was dat ze van elke kaart pluspunten kon opnoemen. Zo vond ze de ballon van de jongenskaart mooier gemaakt, het prikrandje van de meisjeskaart leuker... etc.

Voor de afmetingen van de kaart hou ik even de meisjeskaart aan, voor wat betreft de gebruikte materialen zet ik er even de materialen voor beide kaarten in. Omdat de kleuren goed uit elkaar te houden zijn, mag het wel duidelijk zijn wat voor welke kaart is gebruikt. ; - )

Afmetingen meisjeskaart centimeters:

- 'Basic Black' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Subtles' DSP Stack: 7,0 x 10,5 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Subtles' DSP Stack binnenkant kaart: 2,0 x 10,0 cm

Measurements card girl inches:

- 'Basic Black' base card: 5-1/2" x 8", score @ 4"
- 'Whisper White' mat: 5-1/4" x 3-3/4"
- 'Subtles' DSP Stack: 2-3/4" x 3-3/4"
- 'Whisper White' mat inside card: 5-1/4" x 3-3/4"
- 'Subtles' DSP Stack inside card: 3/4" x 3-3/4"

Tutorial:Product List

Geen opmerkingen