In de Spotlight: 'Easter Lamb'

Ondanks dat het nog frisjes is, schijnt het zonnetje volop vandaag, dus de kaart die ik heb gemaakt past daar perfect bij! Met de tutorial van morgen erbij kun je zien dat je met eigenlijk één stempelset, bestaande uit slechts één plaatje en één tekst toch heel verschillende kaarten kunt maken.


Het designer series paper is van de Sale-A-Bration, het 'Wildflower Fields' DSP. Het is niet te geloven dat de Sale-A-Bration alweer bijna voorbij is! Nog maar een paar weken, het is gewoon omgevlogen. Wil je nog profiteren van de mooie producten die je gratis uit de Sale-A-Bration catalogus mag uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,00? Informeer gerust bij mij en ik help je verder!

Terug naar de mooie kaart van vandaag. Met de 2" Circle Punch heb ik een cirkel uitgeponst. Op het Whisper White cardstock heb ik uitgemeten waar de cirkel zou komen en heb ik deze cirkel met een potlood lichtjes aangegeven. Daarna heb ik het schaapje gestempeld en ingekleurd met de Blender Pen. Ik heb met dezelfde punch uit Lost Lagoon cardstock een cirkel geponst en daaroverheen nog een keer een 2-1/2" cirkel om de mooie rand te krijgen. Met de andere zijde van het DSP heb ik de banner gemaakt (met de Banner Triple Punch). De tekst komt van de 'Crazy About You' stempelset. Met de Sponge Daubers heb ik heel lichtjes het gras en de lucht bij het schaapje gekleurd, maar dat heb ik zo lichtjes gedaan, dat ik niet eens nieuwe inkt aan de Sponge Daubers heb gedaan.

Afmetingen kaart:

- 'Lost Lagoon' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,9 x 7,5 cm
- 'Wildflower Fields' DSP oplegvel: 14,9 x 7,0 cm
- 'Wildflower Fields' DSP banner: 5,0 cm x 6,5 cm (0,5 cm extra snijden i.v.m. snijafval)
- 'Whisper White' banner: 3,8 x 5,3 cm (0,5 cm extra snijden i.v.m. snijafval)
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm


Product List

Geen opmerkingen