-->

In de spotlight: 'Party Pants' #2 (diamond shaped box)

Super mooi vind ik ze, de 'diamond shaped boxes'. Maar de tutorials die ik heb gezien hadden best wel moeilijke maten, zeker als ik die ging vertalen naar centimeters! Dus wat heb ik gedaan, ik heb gewoon mijn eigen template ontworpen. Piece of cake! Best wel, ha ha... Ik heb er zowel eentje in centimeters als in inches, beiden gewoon lekker makkelijk om te maken. Je hebt er maar één stuk Cardstock voor nodig en je kunt er behoorlijk veel in kwijt, een halve kilo M&M's ofzo (ik weet dat de mensen die mij kennen nu zitten te grijnzen).


Ik heb gebruik gemaakt van de 'Kraft Cardstock' omdat deze lekker stevig is en dat vond ik voor deze doos wel het meest geschikt, maar je zou ook de 'Thick Whisper White' kunnen gebruiken of de gekleurde Cardstock. Voor zowel in centimeters als in inches heb ik een template gemaakt (zie verderop).

Tutorial:Template:

Maten in centimters:

- 'Kraft Cardstock': 27,0 x 20,0 cm
- op de korte zijde scoren @ 2,0 - 8,0 - 14,0 cm
- op de lange zijde scoren @ 6,0 - 12,0 - 18,0 - 24,0 cm (beide zijden)

Measurements in inches:

- 'Kraft Cardstock': 9" x 6-3/4"
- on the short side score @ 2" - 4" - 6"
- on the long side score @ 2" -  4" -  6" - 8" (both sides)

The box in these measurements will be slightly smaller then the box in centimeters, but you can adjust the measurements to the size you want).


Product List

Geen opmerkingen