In de spotlight: Pedal Pusher + Awesomely Artistic

Vandaag is de eerste dag van mijn nieuwe rubriek, ontzettend leuk! En omdat ik een poll had geplaatst op mijn blog is de nieuwe naam geworden (wat de titel natuurlijk al verraadt): 'In de spotlight'. Voor degenen die hebben gestemd: bedankt! Ik denk dat het een hele goede keuze is!

Voor het overige blijft alles gewoon lekker hetzelfde, behalve op zondag. Dan komt er nog een rubriek bij: 'Lazy Sunday'. Op deze dagen kun je vanalles verwachten, gewoon lekker relaxed. Het is een beetje een overgang naar de nieuwe week als het ware.

Voor deze week heb ik de stempelset 'Pedal Pusher' gekozen, omdat ik deze zo ontzettend leuk vind vanwege het Oerhollandse karakter. Het is een stempelset uit de Sale-A-Bration catalogus, wat betekent dat je deze gratis mag uitzoeken bij een besteding vanaf € 60,00 tot en met 31 maart a.s.

Ik heb deze stempelset gecombineerd met de stempelset 'Awesomely Artistic', één van mijn favorieten. Het maakt de kaart tot een waar schilderwerkje, wat erg leuk en rustgevend is om te doen. Ik heb gekozen om de stempelafdrukken in te kleuren met een 'Aquapainter' op gewoon 'Whisper White' Cardstock. Wanneer je ervoor zorgt dat het penseel niet te nat wordt is dit geen enkel probleem en hoef je hiervoor niet speciaal het 'Watercolor Paper' te hebben. Het leuke van het werken met Aquapainters vind ik dat het allemaal niet persé zo netjes hoeft, om het ook de 'watercolor' uitstraling te geven.


Ik vind dat de kaart een hele mooie sfeer weergeeft, ik ben erg blij met het resultaat!

Afmetingen kaart:

- 'Tip Top Taupe' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, scoren @ 10,5 cm
- 'Watermelon Wonder' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,1 x 9,7 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Tutorial:


Product List

Geen opmerkingen