In de spotlight: 'Pedal Pusher' #1 mini kaartje

Dat je niet altijd het 'verwachte' hoeft te doen met een stempelset blijkt wel uit mijn volgende kaart. De stempelset 'Pedal Pusher' is ontzettend leuk vanwege de fiets en de mogelijkheid dat je deze zo leuk kunt aankleden met het mandje en dergelijke. Maar soms is het ook leuk om juist alleen die kleine details te gebruiken.


De kaart heb ik opgebouwd volgens een sketch. Dat was voor mij eigenlijk de uitdaging en met de drie kleine stempeltjes en de tekst van de stempelset heb ik de kaart compleet gemaakt. En zo gebruik je je stempelset weer eens op een heel andere manier dan de gebruikelijke!

Ik heb met de 'Metallic Glitter Tape' een accent aangebracht. Niet eens om het vellum op zijn plek te houden, want dat had ik al met een slim trucje gedaan. Ik heb namelijk een klein druppeltje Tombow op wat papier gedaan en met mijn Paper Piercing Tool een piepklein beetje Tombow aangebracht onder de gouden stippeltjes. Zo zie je geen lijm door het vellum heen, maar blijft het wel mooi vast zitten.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Crumb Cake' basiskaart: 10,0 x 20,0 cm, score @ 10,0 cm
- 'Cherry Cobbler' oplegvel: 9,5 x 9,5 cm
- 'Crumb Cake' strip (overgehouden bij het snijden van de basiskaart): 1,0 x 8,5 cm
- 'Very Vanilla' 2-1/2" cirkel
- 'Winter Wonderland' Designer Vellum: 6,0 x 6,0 cm

Measurements card inches: 

- 'Crumb Cake' base card: 4" x 8", score @ 4"
- 'Cherry Cobbler' mat: 3-3/4" x 3-3/4"
- 'Crumb Cake' strip (left over with cutting the base card): 3/8" x 3-3/8"
- 'Very Vanilla' 2-1/2" circle
- 'Winter Wonderland' Designer Vellum: 2-1/4" x 2-1/4"

Product List

Geen opmerkingen