-->

In de Spotlight: 'Punch Art' #2

I love Punch Art! Dat is zó leuk om te doen! Natuurlijk heb ik door Pinterest een heleboel leuke ideeën opgedaan, maar het is ook een hele leuke uitdaging om een plaatje in je hoofd te hebben en dat zo goed mogelijk te benaderen met de punches die je hebt. Daar kunnen nog eens hele leuke creaties uitkomen!

De kaart van vandaag is té lief gewoon... Toen ik de kleuren voor de kaart uitzocht, waar ik eigenlijk bijna altijd mee begin, wist ik ook meteen wat het ging worden. Het design van de Pretty Petals DSP Stack móest het gewoon worden. Grappig hoe je dat ooit zó zeker kunt weten. Ik heb eerst een jongenskaart gemaakt en voor de tutorial heb ik een meisjeskaart gemaakt. Ik vind het één van de mijn leukste Punch Art creaties geworden. Vooral het hondenbotje vind ik een leuke 'touch'. Het kwam ineens in me op en in de tutorial zie je hoe ik deze maak (ja ja, ik heb ook wel eens een helder moment, ha ha).Afmetingen meisjeskaart centimeters:

- 'Whisper White' basiskaart: 10,5 x 29,8 cm, score @ 14,9 cm
- 'Rose Red' oplegvel: 10,0 x 14,4 cm
- 'Pretty Petals' DSP Stack oplegvel: 10,0 x 6,5 cm (bovenste rand is 'Metallics Glitter Tape)

Measurements girl card inches:

- 'Whisper White' base card: 4-1/4" x 11", score @5-1/2"
- 'Rose Red' layer: 4" x 5-1/4"
- 'Pretty Petals' DSP Stack layer: 4" x 2-1/2" (upper edge is 'Metallics Glitter Tape)

Tutorial:Product List

Geen opmerkingen