Lazy sunday: 'Large Numbers' verjaardagskaart

Deze zondag niet zo'n 'lazy' zondag, want ik had een hele mooie verjaardagskaart voor onze zoon Dennis in de planning, die alweer 10 jaar wordt! Tja, en wat maak je voor een jongen die natuurlijk iets stoers wil, maar stiekem toch ook nog wel van leuke dingen houdt (al wil hij dat nooit toegeven natuurlijk, want dat is dan weer niet zo stoer)?! Ik ben gewoon begonnen met een kleur die ik mooi vond, namelijk Bermuda Bay. En ik wilde '10' groot op de kaart, dus heb ik de bundle 'Number of Years' erbij gepakt. En wat ik ook graag wilde, was dat een deel van de kaart moest kunnen draaien. Uiteindelijk werd dit het resultaat...


Met de 'Party Punch Pack' uit de 'Party Wishes' Bundle heb ik 10 kaarsjes uitgeponst en deze rondom de '10' geplakt. De twee kleuren van de kaarsjes heb ik verkregen door de stempel eerst - net als anders - in de 'Pumpkin Pie' Ink Pad te doen, vervolgens het gedeelte van de vlammetjes voorzichtig met een babydoekje af te vegen en deze met de 'Hello Honey' Stampin' Write Marker te kleuren.

Ik denk dat Dennis de kaart wel heel leuk gaat vinden! Althans, dat hoop ik dan maar, ha ha.


Afmetingen kaart centimeters:

- 'Whisper White' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Bermuda Bay' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Brights' DSP Stack: strook van 5,0 cm (schuin over de kaart gelegd en het teveel eraf geknipt)
- 'Whisper White' oplegvel: 13,8 x 7,0 cm
- 'Bermuda Bay' oplegvel: 9,0 x 9,0 cm
- 'Whisper White' cirkel: 2-1/2" circle punch

Measurements card inches: 

- 'Whisper White' base card: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Bermuda Bay' mat: 5-1/4" x 4"
- 'Brights' DSP Stack: piece of 2" (I've put it diagonally across the card and cut off the excess)
- 'Whisper White' mat: 5" x 2-3/4"
- 'Bermuda Bay' mat: 3-1/2" x 3-1/2"
- 'Whisper White' circle: 2-1/2" circle punch

Although I did the best I could to give you the correct measurements in inches, it's always possible that I will made a mistake now and then. If I do so, please forgive me!

Product List

Geen opmerkingen