Lazy Sunday: Papillon Potpourri & Timeless Textures

Vandaag voor de eerste keer de rubriek 'Lazy Sunday' en dat is dan ook letterlijk, want ik moet bekennen dat ik mijn kaart van vandaag in mijn pyama heb zitten maken na een hele hectische week (en dan moet ik toch echt even een paar stappen terug doen). Ik vind het niet erg, ik kan ontzettend genieten van een rustige zondag! De 'Lazy Sunday' heb ik in het leven geroepen als overgang naar de nieuwe week, met weer een nieuwe stempelset of nieuw project in de spotlight.

De kaart die ik vandaag heb gemaakt is een bedankkaartje van een kleiner formaatje en met zachte kleuren. Als ik mijn favoriete kleurcollectie mag noemen dan is dat wel de 'Subtles', zeker nu de lente niet zo lang meer op zich laat wachten! Ik heb alleen gebruik gemaakt van punches, want ik wilde het lekker makkelijk houden, zoals de rubriek al doet vermoeden. Niet teveel poespas, geen 'Big Shot' of 'Framelits', gewoon lekker relaxed...


Afmetingen kaart centimeters:

- 'Marina Mist' basiskaart: 10,0 x 21,0 cm, score @ 10,0 cm
- 'Subtles' DSP Stack oplegvel: 9,5 x 9,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 8,5 x 8,5 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 9,5 x 9,5 cm

Measurements card inches:

- 'Marina Mist' base card: 4" x 8", score @ 4"
- 'Subtles' DSP Stack mat: 3-3/4" x 3-3/4"
- 'Whisper White' mat: 3-1/4" x 3-1/4"
- 'Whisper White' mat inside card: 3-3/4" x 3-3/4"

Product List

Geen opmerkingen