Lazy Sunday: Timeless Textures achtergrond

De kaart van vandaag is geïnspireerd door een tutorial die ik heb gezien van Dena Rekow. Het heeft mijn ogen weer geopend voor een nog uitgebreider gebruik van mijn stempelsets en daar ben ik natuurlijk heel blij mee!

Ik heb voor mijn kaart gebruik gemaakt van de 'Note Cards & Envelopes', altijd super fijn en handig om op voorraad te hebben. Met de dots van de 'Timeless Textures' stempelset en de 'Stamp-a-ma-jig' heb ik een achtergrond gemaakt voor mijn bloem. Van dezelfde stempelset heb ik de sierlijke krullen (ik heb geen flauw idee hoe ze heten) aan de rechterkant van de kaart gestempeld, nadat ik ze één keer op een computerpapier had afgestempeld. Verder heb ik de kaart aangekleed met 'Linen Thread' en de 'Metallics Sequin Assortment'.


Ik vind de kaart erg leuk geworden! Lekker vrolijk en voor elke gelegenheid... Dank aan Dena Rekow!


Product List

Geen opmerkingen