-->

Mijn nieuwe Facebook groep `Happy Papercrafting´

"Alweer een Facebook groep?!" zullen jullie misschien denken? Ik speel al een tijdje met deze gedachte. Ik ben lid van een aantal Engelse groepen en wat mij enorm opviel is dat er in deze groepen nog nooit een slecht woord is gevallen! Mensen behandelen elkaar met respect en laten elkaar in de waarde, iets wat hier in Nederland een zeldzaamheid is. Ik stoorde me daar enorm aan. Ik heb nog een poging gedaan om me bij een Nederlandse groep aan te sluiten, maar ik wist niet hoe snel ik me weer uit de voeten moest maken, want zodra ik mijn eerste foto van mijn creatie plaatste kreeg ik het nodige commentaar al over me heen. Dus hier is hij dan: mijn eigen knutselpagina! Niet mijn persoonlijke pagina, maar bedoeld voor iedereen die van knutselen houdt! Ik hoop dat ik met deze pagina mijn doel bereik, een pagina waar iedereen elkaar met respect behandelt. Aangezien ik er zelf op zal toezien dat dat gebeurt, heb ik er alle vertrouwen in dat we hier veel plezier kunnen maken met zijn allen! Omdat ik op mijn Stampin' Up! blog en YouTube kanaal ook de omschakeling heb gemaakt om mij zowel op de Nederlands- als Engelstalige mensen te richten, wil ik dat met deze pagina ook doen. Wil je je na het lezen van dit bericht ook aansluiten bij onze gezellige groep? Dat kan door op de foto te klikken. Veel plezier op de pagina!

"Another Facebook group?!", you might think? I was thinking about my own group for some time now. I'm a member of a few English groups and what really struck me was that never a wrong word was said in these groups. People treat each other with respect, something which is a rarity in the Dutch groups. It bothered me very much. I did an attempt to join a Dutch group the other day, but I didn't know how fast I wanted to leave that goup again, because as soon as I posted a picture of my project I got a lot of critisism. So here it is: my own papercrafting page! Not my personal page, but meant for anyone who loves crafting! I hope with this page I reach my goal, a page where everybody treats each other with respect. Because I will personally see to it that that will happen, I have faith we can enjoy ourselves here! Because I've chosen on my Stampin' Up! blog and YouTube channel to focus on both Dutch- and English speaking people, I want to do the same thing with this Facebook page. Do you want to join this cosy group after reading this post? Just click on the photo. Have fun on this page!


Geen opmerkingen