Voor een speciale vriendin

Eindelijk kan ik dit bericht plaatsen! Post naar Engeland gaat blijkbaar niet zo vlug, ha ha. Dankzij Stampin´ Up! heb ik enkele geweldige mensen mogen ontmoeten. Zo ben ik ontzettend blij met mijn upline Gerda, die niet alleen mijn upline is, maar ook af en toe gewoon een gezellig bakje koffie komt drinken en waar ik een warme band mee heb opgebouwd. Maar ik ben ook de Nederlandse grens overgegaan hélemaal naar Engeland (lang leve het 'World Wide Web') en heb ik Lea leren kennen, zoals velen van jullie inmiddels wel weten. Net als ik schrijft zij vaak op haar blog en maakt zij tutorials dus dat is natuurlijk ontzettend leuk en zij heeft mij echt gemotiveerd om de zaken goed en professioneel aan te pakken (al blijf ik wel mijn eigen ikke, dat zullen jullie in mijn volgende tutorial wel zien mét blooper!). Ik ben inmiddels zelfs redelijk bekend met HTML! Onze dochter Nadia is ook groot fan van haar en haar tutorials en toen zij een tijdje terug een kaart van Lea ontving was het natuurlijk helemaal raak. Zo'n anderhalve week geleden hebben Nadia en ik een kaart voor Lea gemaakt en deze op de post naar Engeland verstuurd. Op internet stond dat het zo'n 2-4 werkdagen zou duren, maar het duurde nog langer. En al die tijd kon ik onze mooie kaarten niet aan jullie laten zien natuurlijk. Maar hier zijn ze dan eindelijk.

 Mijn kaart...

Nadia's kaart ...

Ik ben érg trots op de kaart die Nadia heeft gemaakt! Oké, met een klein beetje hulp van mij, maar wat een jong talentje!

Mochten jullie meer informatie willen over hoe de kaarten zijn gemaakt of met welke materialen, dan laat het me gerust even weten!

Groetjes!

Geen opmerkingen