Gewoon even een leuke update / info over workshops!

Ik ben mijn Stampin´ Up! avontuur begonnen in juni vorig jaar. Inmiddels heb ik de nodige mijlpalen gehaald, waar ik op mijn eigen manier hard voor heb gewerkt en wat met mijn gezondheidsproblemen niet gemakkelijk is, zeker als Nederlandse tussen al die ´grote´ Engelstalige YouTubers en bloggers. Inmiddels heb ik mijn weg aardig gevonden en heb ik ook de nodige Engelse vriendinnen gemaakt, waar ik erg blij mee ben. Ik ben gevraagd als medebeheerder van een Engelse ´crafting´ groep, ik ben mijn eigen hobbygroep begonnen: 'Happy Papercrafting' (nieuwe leden welkom!!!) en ik ben erg gelukkig met mijn plekje in de hobbywereld, want dat geeft me een doel in het dagelijks leven. Omdat ik wéér een mijlpaal heb gehaald, wilde ik even wat feiten op een rijtje zetten, gewoon omdat ik dat leuk vind (en natuurlijk omdat ik er best een beetje trots op ben).

Wat cijfers op een rijtje

Op mijn blog heb ik inmiddels de 13.250 views gehaald, met de meeste views uit de Verenigde Staten, Nederland, Canada, Engeland, Nieuw-Zeeland, Australië, Oekraïne, Duitsland, Frankrijk en zelfs Israël! Ik heb de 10.000 views op YouTube gehaald voor het bekijken van mijn tutorials en inmiddels ben ik hard op weg naar de 250 abonnees (mijn doel is minimaal 500 abonnees!). Ik heb 90 volgers op Instagram, 55 likes op mijn Facebook pagina 'Stampin' Sacha' en 30 leden op mijn nieuwe Facebook groep 'Happy Papercrafting'. Dus er is nog wel zeker ruimte voor groei! Maar voor iemand die amper 10 maanden bezig is...

Oproep 'Happy Papercrafting'

Wat betreft mijn Facebook groep 'Happy Papercrafting' wil ik nog even een oproep doen. Want ben je iemand of ken je iemand die ook graag kaarten maakt, dan kun je lid worden of dan kun je iemand zelf lid maken van deze groep. Ik of mijn Engelse vriendin Lea voegen jou of deze persoon dan definitief toe. Easy peasy! Hoe meer mensen, hoe gezelliger het wordt natuurlijk! In de rechterbalk staat een foto van deze groep, waar je met één klik op de foto naar de groep kunt gaan.

Workshops

Verder ben ik bezig met het plannen van enkele workshops bij mij thuis in Helmond. Tegenwoordig heeft iedereen een drukke agenda en daarom heb ik het deze keer omgedraaid. Ik heb gevraagd aan jullie om zelf een aantal data door te geven waarop jullie kunnen voor een workhop op dinsdag- of donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur of op maandag-, dinsdag- of woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur (onder voorbehoud van mijn eigen beschikbaarheid natuurlijk). Op deze manier kan ik nog enkele gezellige workshops plannen voor april (buiten de meivakantie). Er is plaats van 1 tot 6 personen en de kosten zijn € 7,50 per persoon inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers! Ook voor 1 persoon organiseer ik een workshop, dus schroom niet om je aan te melden!


Geen opmerkingen