In de Spotlight: 'Botanical Gardens' #2 (Mini Treat Bag/Box)

Een tijd geleden zag ik hoe Hélène den Breejen in haar tutorial van de 'Mini Treat Bag Thinlits Dies' een doosje maakte door een kleine aanpassing. Zij meldde in haar video dat dit niet haar idee was, toch wil ik haar de credits geven voor haar uitleg. Dus bij deze: Hélène bedankt! Ik heb in eerste instantie het doosje gemaakt met het prachtige 'Botanical Gardens Designer Vellum' wat één van de producten uit de Sale-A-Bration was.  Dit zag er erg mooi uit, maar ik wilde voor de tutorial een iets gemakkelijker materiaal om mee te werken en daarom heb ik voor het 'Botanical Gardens DSP' gekozen. Uiteindelijk zijn beide doosjes erg mooi geworden.

Botanical Gardens Designer Vellum

Wanneer je dit doosje gaat maken met Vellum, let er dan wel op dat je voorzichtig bent met het scoren en dergelijke, omdat het vellum natuurlijk wat kwetsbaarder is.

Botanical Gardens DSP

Voor het doosje dat ik heb gemaakt voor de tutorial heb ik wat meer bloemen gebruikt en dat vind ik zelf wat mooier. Natuurlijk is dat persoonlijke smaak!

Afmetingen onderkant doosje centimeters:

- 'Botanical Gardens DSP': 11,0 x 4,4 cm, scoren op de korte zijde op 0,8 cm (beide zijden)

Voor het scoren van de delen die je uitsnijdt met de grootste thinlit verwijs ik je naar mijn tutorial.

Measurements bottom of the box inches:

- 'Botanical Gardens DSP': 4-3/8" x 1-3/4", score on the short side at 5/16" (both sides)

You also have to score the pieces you cut out with the biggest thinlit, but that's explained best in my tutorial.

Tutorial:Product List

Geen opmerkingen