In de Spotlight: 'Fun Fold Cards' #2 (Napkin Fold Card)

In deel twee van deze serie heb ik vandaag een Napkin Fold Card gemaakt, maar wel een wat kleiner, handzamer formaat. Ik heb gebruik gemaakt van de 'A Nice Cuppa' bundle met bijpassend Designer Series Paper (DSP). Dit is één van mijn favoriete sets uit de Occasions Catalogus. Voor de kaart die ik heb gemaakt ter voorbereiding van de tutorial heb ik een wat drukker DSP gebruikt met een patroon, waarbij ik meteen wil opmerken dat je bij het snijden van het DSP op moet letten dat het patroon in de juiste richting wordt uitgesneden!


Voor de kaart die ik tijdens de tutorial heb gemaakt heb ik een wat rustiger patroon gebruikt. Ik vind beide kaarten erg mooi geworden, maar het blijft natuurlijk een persoonlijke voorkeur.


Afmetingen kaart centimeters:

- 'Bermuda Bay' basiskaart: 20,0 x 20,0 cm, score @ 5,0 cm op elke zijde
- 'Melon Mambo' cardstock middenstuk:  9,5 x 9,5 cm
- 'A Nice Cuppa' DSP middenstuk: 9,0 x 9,0 cm
- 'A Nice Cuppa' DSP zijpanelen: 8,5 x 4,5 cm, markeer op @ 4,25 cm en snij van daaruit naar de hoeken
- 'A Nice Cuppa' DSP hoekjes: 4,5 x 4,5 cm, snij van hoek naar hoek (twee maal van de rechter bovenhoek naar de linkerhoek en twee keer van de linker bovenhoek naar de rechter onderhoek)

Measurements card inches:

- 'Bermuda Bay' base card: 8" x 8", score @ 2" on each side
- 'Melon Mambo' cardstock middle piece:  3-3/4" x 3-3/4"
- 'A Nice Cuppa' DSP middle piece: 3-1/2" x 3-1/2"
- 'A Nice Cuppa' DSP side panels: 3-3/8" x 1-3/8", mark @ 1-11/16" and cut from there to the corners
- 'A Nice Cuppa' DSP corners: 1-3/4" x 1-3/4", cut from corner to corner (two times from the upper right corner to the bottom left corner and two times from the upper left corner to the bottom right corner)

Tutorial:Product List (Perfectly Artistic DSP is retired)

2 opmerkingen