In de Spotlight: 'Fun Fold Cards' (Triangle Star Card)

Fun Fold Cards zijn, zoals de naam natuurlijk al zegt, erg leuk om te maken. De kaart van vandaag was ook een primeur voor mij en ik heb veel plezier gehad tijdens het maken van deze kaart, want er ging het nodige mis, voor en achter de schermen! Maar het uiteindelijke resultaat mocht er zijn en het gaat er natuurlijk ook om dat je lol hebt, dus missie geslaagd... Dit project heb ik in inches gemaakt, vanwege het feit dat dit veel gemakkelijker werken was op de Simply Scored Scoring Tool van Stampin' Up!. De Metric Plate met centimeters heeft namelijk niet zo'n fijne verdeling als de inches, waar elke 1/4" een groef is om te scoren.De tutorial is wel wat langer dan gewoonlijk, maar het was ook een behoorlijk project om te maken. Hierbij wil ik nog wel zeggen dat ik uitgebreid te werk ben gegaan met én een laag Whisper White én een laag Desiger Series Paper (DSP) en dan ook nog eens aan beide zijden van de kaart. Je kunt er ook voor kiezen om maar één zijde te doen, of maar één laag, of niet alle vlakken. Kortom, je kunt alle kanten op!

Benodigd cardstock en DSP:

- 'Basic Black' cardstock: 12" x 12"
- 'Whisper White' cardstock: 7 x 4-3/4" x 5-1/2"
- 'Designer Series Paper' naar keuze: 6 x 4-1/2" x 5-1/8"

Required cardstock and DSP:

- 'Basic Black' cardstock: 12" x 12"
- 'Whisper White' cardstock: 7 pieces of 4-3/4" x 5-1/2"
- 'Designer Series Paper' of your choice: 6 pieces of 4-1/2" x 5-1/8"

Tutorial:Product List

2 opmerkingen

  1. Really cool, it seems like a really complicated card to make so thank you for the video so I can follow along. Beautiful card!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Alexandra! It's not as complicated as it seems. Have fun creating this card. If you have any questions, please let me know. Hartelijke groeten, Sacha

      Verwijderen