In de Spotlight: 'Garden in Bloom' #1

Ik wilde met de 'Garden in Bloom' stempelset iets bijzonders doen en daarom heb ik de 'Speckle-techniek' bedacht. Ik heb met de spetters (speckles) van de 'Gorgeous Grunge' en de 'Timeless Textures' stempelsets de bloem als het ware ingekleurd. Dit geeft een heel mooi, artistiek resultaat. De tekst 'hello' komt van de 'Hello You' Thinlits.Het is een gemakkelijke kaart om te maken, maar met een hele mooie uitstraling en een frisse kleurencombinatie.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Crumb Cake' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Pool Party' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 13,9 x 9,5 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Crumb Cake' base card: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Pool Party' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Whisper White' layer: 5" x 3-3/4"
- 'Whisper White' layer (inside card): 5-1/4" x 4"

Tutorial:Product List

3 opmerkingen

  1. Wat een leuk idee om de afbeeldingen "in te kleuren" met splatters. Super leuke kaart! Ga ik ook proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee om de afbeeldingen "in te kleuren" met splatters. Super leuke kaart! Ga ik ook proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dankjewel Alexandra! Leuk dat je mijn blog weer eens bezoekt, ik heb je wel een beetje gemist hoor. Ik hoop dat alles goed met je gaat! Groetjes van Sacha xxx

    BeantwoordenVerwijderen