In de Spotlight: 'Spring is in the Air!' #2

Voor mijn tweede project voor het lente thema heb ik gebruik gemaakt van de stempelsets 'Garden in Bloom' 'Papillon Potpourri' en de 'Elegant Butterfly' Punch. Voor de basiskaart heb ik voor de kleur Tempting Turquoise gekozen, met een Crumb Cake oplegvel en daarop twee Whisper White panelen. Om de kaart wat extra's te geven heb ik deze panelen gescheurd en de randen lichtjes gesponsd met Crumb Cake (let op: niet teveel, anders verliest de kaart zijn frisheid!).


De kaart die ik had voorbereid voor de tutorial vond ik ook erg mooi, maar deze had voor mij niet het echte lente karakter. Hierbij heb ik gebruikt gemaakt van de stempelset 'Awesomely Artistic'. De bloemen heb ik ingekleurd met een Aqua Painter.


Afmetingen kaart centimeters:

- 'Tempting Turquoise' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Crumb Cake' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Whisper White' panelen: 6,0 x 10,0 cm (voor het scheuren)

Measurements card inches:

- 'Tempting Turquoise' base card: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Crumb Cake' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Whisper White' panels: 2-3/8" x 4" (before tearing)

Tutorial:Ik wil ook nog even een creatie laten zien die ook nog heel mooi in dit thema past! Dit is een zogenaamde mini 'Card in a Box', natuurlijk helemaal in het lente thema! Binnenkort zal ik hier wel eens een tutorial van maken, maar het is ontzettend leuk om te doen én - geloof het of niet - het past gewoon in een enveloppe!Product List

2 opmerkingen