Lazy Sunday: 'Thinking of you...'

Soms is het moeilijk om je 'MOJO' te vinden en dat had ik met deze kaart ook. Ik was bezig met een andere kaart, die ik ook heb afgemaakt, maar ik was er niet helemaal tevreden over. En dus ben ik opnieuw begonnen. Wel met dezelfde kleuren, maar met een geheel andere techniek. Ik heb op een clear block (D) drie kleuren inkt gedaan, namelijk Blackberry Bliss, Hello Honey en Lost Lagoon, verdeeld over drie vlakken en het clear block heb ik op mijn Note Card gedrukt. Hiermee heb ik het vlak gecreëerd op mijn kaart wat ik erg mooi vind. Het is een simpele techniek, maar wel heel effectief (als je er tenminste van houdt). Als je deze techniek gebruikt, dan moet je het blok wel redelijk nat maken door middel van een Stampin' Spritzer of een Aqua Painter. Ik heb zelf een Aqua Painter gebruikt.


Met de 'Flower Shop' stempelset en de Pansy Punch heb ik met Hello Honey (kleur op kleur) een bloem gestempeld en uitgeponst. Ik heb eenzelfde bloem in Blackberry Bliss uitgeponst en in Lost Lagoon heb ik ook kleur op kleur met de stempelset 'Petite Petals' een bloem gestempeld en uitgeponst (productlijst volgt). Zo komen alle kleuren van mijn vierkante vlak terug in de bloemen. De blaadjes komen van de Bird Builder Punch. Met de Stampin' Write Markers heb ik met de kleuren Hello Honey en Mossey Meadow nog wat kleine spetters gemaakt. De tekst komt van de stempelset 'Party Pants' wat een artikel is uit de Sale-A-Bration artikel (en daarom niet meer verkrijgbaar) en zo ook de Metalic Glitter Tape, maar ik vind deze te mooi om te laten liggen nu de Sale-A-Bration voorbij is!


Product List

Geen opmerkingen