-->

Lazy Sunday: 'You're so Sweet'

De stempelset die ik voor mijn kaart van vandaag gebruik, 'You're so Sweet', gaat samen met de 'Mini Treat Bag Thinlits', maar ook voor een kaart is deze stempelset heel goed te gebruiken. Ik heb een Crumb Cake Note Card gebruikt met een een oplegvel en een klein strookje uit de Have a Cuppa Designer Series Paper (DSP) Stack. Ik heb slechts twee kleuren inkt gebruikt: Wisteria Wonder en Basic Black.


Het label heb ik één keer met Archival Basic Black gestempeld en één keer met Wisteria Wonder. Zo heb ik twee laagjes gecreëerd en dat geeft weer een leuk effect. Ook heb ik wat Linen Thread achter het label geplakt en om de kaart helemaal af te maken heb ik twee Rhinestones geplak boven en onder de tekst.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Crumb Cake' Note Card
- 'Have a Cuppa' DSP oplegvel: 12,3 x 8,4 cm
- 'Have a Cuppa' DSP strookje: 12,3 x 1,5 cm

Measurements card inches:

- 'Crumb Cake' Note Card
- 'Have a Cuppa' DSP layer: 4-7/8" x 3-2/8"
- 'Have a Cuppa' DSP strip: 4-7/8" x 1/2"


Product List

2 opmerkingen

  1. I really love how you layered the banner with a full and partial image of the "you're so sweet" stamp. How clever, I've never used that image but I'll have to go and make a card with it now! Thanks for posting this beautiful card!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you so much for your lovely comment Alexandra! Glad you like it!

    BeantwoordenVerwijderen