Stampin' Up! home decor 'Love you Lots', 'Layering Love' & 'Thoughtful Banners'

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! home decor 'Love You Lots', 'Layering Love' & 'Thoughtful Banners'.

Ik was vandaag in een creatieve bui en wilde heel graag een mooi lijstje voor in mijn hobbykamer, dus ben ik aan de slag gegaan met de Love You Lots, Layering Love en Thoughtful Banners stempelsets. Gisteren heb ik bij de Ikea een mooi lijstje gekocht (voor de link naar de lijst klik hier) en het mooie was dat het Shimmery White cardstock zo'n beetje dezelfde kleur had als het passepartout van het lijstje. En dit is het resultaat!

stampin up stampin sacha demonstratrice helmond layering love love you lots thoughtful banners home decor frame ikea enjoy the little things

De bedoeling van mijn lijstje was om de grote tekst 'Enjoy the little things' nog eens extra te benadrukken met de woordjes uit de Thoughtful Banners stempelset. Want uiteindelijk draait het leven hier toch om? Dat je kunt genieten van de kleine dingen en de mooie momentjes in het leven, want die zijn uiteindelijk onbetaalbaar!


Geen opmerkingen