-->

Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 Sneak Peek deel 1: 'Love You Lots'

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 Sneak Peek deel 1: 'Love You Lots'.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 love you lots thoughtful banners emerald envy sweet sugarplum peekaboo peach frog very vanilla washi tape playful palette i love you scallop square aqua painter

Met mijn pre-order binnen, is het één groot feest om met de nieuwe producten uit de Jaarcatalogus 2016-2017 te gaan 'spelen'. Ik wist niet goed waar ik moest beginnen, maar de kikker van de hostess stempelset 'Love You Lots' had mijn hartje toch wel veroverd. De nieuwe, frisse In Colors 2016-2018 zijn gewoon prachtig! Drie van deze In Colors 2016-2018 (Emerald Envy, Peekaboo Peach en Sweet Sugarplum) komen terug in het 'Playful Palette' Designer Series Paper (DSP) Stack met moderne en frisse designs.

stampin up stampin sacha nieuwe jaarcatalogus 2016-2017 love you lots thoughtful banners emerald envy sweet sugarplum peekaboo peach frog very vanilla washi tape playful palette i love you scallop square aqua painterstampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 love you lots thoughtful banners emerald envy sweet sugarplum peekaboo peach playful palette annual catalog

Toen ik dit papier voor het eerst zag was ik niet meteen verkocht, maar ik vind het nu ontzettend leuk en natuurlijk ook het bijpassende Washi Tape! Zoals je kunt zien heb ik de aandoenlijke kikker terug laten komen aan de binnenkant van de kaart. Als finishing touch heb ik gebruik gemaakt van het prachtige 'Ruched Ribbon' in de kleur Sweet Sugarplum. De tekst komt van de bundle 'Thoughtful Banners', die ik echt een aanwinst vind voor mijn collectie.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 love you lots thoughtful banners emerald envy sweet sugarplum peekaboo peach playful palette frog

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Emerald Envy' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Playful Palette' DSP oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Emerald Envy' scallop vierkant: 8,2 x 8,2 cm
- 'Very Vanilla' vierkant: 6,6 x 6,6 cm
- 'Very Vanilla' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Emerald Envy' base card: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Playful Palette' DSP layer: 5-1/4" x 4"
- 'Emerald Envy' scallop square: 3-1/4" x 3-1/4"
- 'Very Vanilla' square: 2-5/8" x 2-5/8"
- 'Very Vanilla' layer (inside card): 5-1/4" x 4"

Ter voorbereiding van mijn tutorial had ik dezelfde kaart gemaakt, maar dan met een ander design oplegvel en een andere kleur 'Ruched Ribbon'. Deze foto's wilde ik natuurlijk ook nog even laten zien:

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 love you lots thoughtful banners emerald envy sweet sugarplum peekaboo peach playful palette designer series paper frogstampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 love you lots thoughtful banners emerald envy sweet sugarplum peekaboo peach playful palette designer series paper stack frog

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving), dan plaats ik de bestelling voor jou.


Product List

Geen opmerkingen