Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 Sneak Peek deel 2: 'Swirly Bird' & 'Layering Love'

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 Sneak Peek deel 2: 'Swirly Bird' & 'Layering Love'.


De 'Swirly Bird' bundle is één van mijn favorieten uit de nieuwe Stampin' Up! jaarcatalogus 2016-2017 en ik was natuurlijk erg blij dat ik deze mocht pre-orderen. Het is een bundle waar je eindeloos mee kunt combineren en creëren!


Het leuke van deze kaart is de swirl die op een window sheet cirkel is geplakt. Dit geeft natuurlijk een heel mooi en speels effect aan de kaart. Het goud heb ik terug laten komen in de tekst met Gold Stampin' Emboss Powder. De zwarte swirl geeft de kaart de nodige balans. Het 'Pop of Pink' Specialty Designer Series Paper (DSP) dat ik heb gebruikt past weer perfect bij het zwart en goud.


Ik ben heel erg tevreden met het resultaat! Het is een kaart die niet veel tijd kost om te maken, maar wel met een hele mooie uitstraling.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Basic Black' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Pop of Pink' DSP oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Melon Mambo' strookje: 1,0 cm x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Basic Black' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Pop of Pink' DSP layer: 5-1/4" x 4"
- 'Whisper White' insert: 5-1/4" x 4"
- 'Melon Mambo' strip: 3/8" x 4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving), dan plaats ik de bestelling voor jou.


Product List

Geen opmerkingen