Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 Sneak Peek #5: Pop of Paradise

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 Sneak Peek #5: Pop of Paradise.

stampin sacha stampin up jaarcatalogus 2016-2017 annual catalogue pop of paradise pop of pink sweet & sassy framelits baker’s twine vellum

De Pop of Paradise stempelset heb ik niet bij mijn eerste pre-order besteld, omdat deze me niet meteen aansprak. Maar dit duurde niet lang en nu is het één van mijn favoriete stempelsets met de vele leuke elementen! Vandaag wilde ik een kaart CASen (copy and share) uit de catalogus. De combinatie van het Gold Stampin' Emboss Powder, Basic Black en Melon Mambo vond ik erg mooi.

stampin sacha stampin up jaarcatalogus 2016-2017 pop of paradise pop of pink sweet & sassy framelits vellum melon mambo gold embossing baker’s twine black whisper white basic black stampin sacha stampin up jaarcatalogus 2016-2017 pop of paradise pop of pink melon mambo sweet & sassy framelits gold black whisper white basic black baker’s twine vellum

Als basiskaart heb ik het Thick Whisper White Cardstock gebruikt, met daarop een oplegvel van gewoon Whisper White Cardstock. Het vellum geeft de kaart weer wat extra's. Omdat ik geen Washi Tape had van dit thema heb ik een strookje Pop of Pink Specialty Designer Series Paper (DSP) gebruikt, wat ongeveer hetzelfde effect geeft.

stampin sacha stampin up jaarcatalogus 2016-2017 annual catalogue pop of paradise pop of pink melon mambo sweet & sassy framelits gold embossing black whisper white basic black baker’s twine vellum

Ik heb tijdens mijn tutorial al min of meer beloofd dat ik tijdens mijn volgende sneak peek ook gebruik zal maken van deze stempelset, dus... stay tuned!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Thick Whisper White' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,5 x 10,5 cm
- 'Vellum' strook: 7,0 x 14,5 cm
- 'Pop of Pink' banner: 3,8 x 12,5 cm (vóór het punchen)
- 'Pop of Pink' strookje: 1,0 x 6,5 cm

Measurements card inches: 

- 'Thick Whisper White' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Whisper White' layer: 5-1/2" x 4-1/4"
- 'Vellum' strip: 2-3/4" x 5-3/4"
- 'Pop of Pink' banner: 1-1/2"x 5" (before punching)
- 'Pop of Pink' strip: 3/8" x 2-1/2"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving), dan plaats ik de bestelling voor jou.

Product List

Geen opmerkingen