Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 Sneak Peek #6: Pop of Paradise Tipi kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 Sneak Peek #6: Pop of Paradise Tipi kaart.


Zoals beloofd zou ik nog een sneak peek maken met de Pop of Paradise stempelset. Ik heb een Tipi kaart gemaakt, wat erg leuk is om te doen en eigenlijk helemaal niet moeilijk. Ik heb hiervoor gebruikt het prachtige Shine On Specialty Designer Series Paper (DSP), wat per 1 juni uit de collectie gaat. Verder heb ik de nieuwe In Colors 2016-2018 Emerald Envy en Flirty Flamingo gebruikt en Delightful Dijon voor de ananas.


Ik heb twee panelen gemaakt voor de zijkanten met Emerald Envy cardstock en ik heb deze in dezelfde kleur gestempeld met het kleinste blad. Ik heb de voorkant zo gelaten, omdat ik natuurlijk ook het Shine On DSP wilde laten zien! Wil je zien hoe ik de hele Tipi kaart heb gemaakt? Hieronder kun je de tutorial bekijken!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Shine On' DSP: (3 x) 10,0 x 10,0 cm, score diagonaal
- 'Emerald Envy' panelen: 9,5 x 9,5, snijd diagonaal voor twee panelen

Measurements card inches:

- 'Shine On' DSP: (3 x) 4" x 4", score diagonally
- 'Emerald Envy' panels: 3-3/4" x 3-3/4", cut diagonally so you have two panels

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving), dan plaats ik de bestelling voor jou.

Product List

Geen opmerkingen